Minister Bruins informeert Tweede Kamer over hoogste punt kern EMA gebouw

Minister voor Medische Zorg en Sport Bruno Bruins informeert de Tweede Kamer dat aankomende week het hoogste punt van de kern van de nieuwbouw voor het Europees Geneesmiddelen Agentschap (EMA) wordt bereikt.

Dit is een belangrijke mijlpaal in de verhuizing van het EMA van Londen naar Amsterdam. Alle betrokken partijen zijn er trots op dat deze mijlpaal volgens planning wordt bereikt. Bouwcombinatie EMA bouwt het EMA gebouw. Deze bouwcombinatie is opgericht door Dura Vermeer en Heijmans. Dura Vermeer is de contractpartner van het Rijksvastgoedbedrijf.

Lees het volledige nieuwsbericht over de kern en het nieuwe EMA gebouw op Rijksoverheid.nl.

Bekijk het overzicht van gebeurtenissen vanaf het moment dat bekend werd dat het EMA naar Amsterdam gaat verhuizen.