Update website

Onze website heeft een ander jasje gekregen. We hebben de vormgeving strakker gemaakt en de inhoud geüpdate. In dit nieuwsbericht lees je wat er nieuw is of een ander plekje heeft gekregen.

Homepage

We hebben een aantal thema’s samengevoegd en/of een nieuwe naam gegeven. Daardoor kun je nieuwsberichten en formele documenten beter vinden. Daarnaast is er een apart thema met informatie over de verhuizing van het EMA.

Nieuwe content

We hebben ook nieuwe informatie toegevoegd over het tijdelijke gebouw en het nieuwe EMA gebouw. Wist je bijvoorbeeld dat op 18 september 2018 het hoogste punt van de kern van de nieuwbouw is bereikt? En dat het tijdelijke gebouw vanaf 1 januari 2019 voor het EMA beschikbaar is?

De veelgestelde vragen over het tijdelijke en nieuwe gebouw zijn nu opgenomen in de informatie over deze twee onderwerpen. Heb je een vraag en vind je het antwoord niet op de site? Stuur je vraag naar EMArelocatie@minvws.nl.