Het is een waar genoegen om je te ontmoeten

De Amerikaanse sprintster Allyson Felix zei ooit: “Everyone sees the glory moments, but they don't see what happens behind the scenes.” Wij spraken met een aantal mensen die in het Spark-gebouw werken en ervoor gaan zorgen dat de EMA-medewerkers straks onbezorgd hun werk kunnen doen. Ze staan te popelen om de mensen te ontvangen en stellen zich even voor.

Dit is Marck Wollenberg, general manager: “Mijn doel is om ervoor te zorgen dat iedereen die in het Spark-gebouw werkt happy is.” Lees meer over Marck.

Dit is Oumarou Kaba. Hij haalt het afval op in het Spark-gebouw: “De mensen met wie ik werk zijn lief. Ik vind een goede werksfeer het belangrijkst.” Lees meer over Oumarou.

Dit is Firouze Akhbari, supervisor van de receptie: “Ik ben graag een goede gastvrouw en wil dat mensen zich welkom voelen.” Lees meer over Firouze.

Dit is Michel van der Vlugt, supervisor van de beveiliging: ”Het Spark-gebouw is voor een beveiliger dé plek om te werken want alle aspecten van dat beroep voeren wij hier uit.” Lees meer over Michel.

Dit is Maaike Cheroutre, facilitair manager: “De hele dag lopen, praten en duizend verschillende dingen regelen.  Ik ben als een spin in het web.” Lees meer over Maaike.