“Een goede gastvrouw stelt mensen op hun gemak, kent het gebouw, de mensen die daarin werken en ook hun manier van werken.” Firouze vertelt dat ze blij is dat ze voor het EMA mag werken. “Ik voel me enorm op mijn plek. Ik hou van een internationale sfeer want je hebt met allerlei verschillende culturen te maken. De voertaal is bijvoorbeeld Engels. Een internationale sfeer betekent dat mensen gewend zijn aan goede service. Daarnaast vind ik de Engelse humor fantastisch. En ik vind het ook erg leuk om dingen te vertellen over Nederland, hoe wij dingen regelen en oplossen.”

Voorbereidingen
Firouze zegt dat zij en haar nieuwe team de afgelopen maanden bezig zijn geweest met de voorbereidingen van de komst van de EMA-medewerkers: “We hebben besproken en beschreven hoe we ons werk gaan uitvoeren. We werken daarbij natuurlijk nauw samen met andere nieuwe teams in het gebouw, zoals beveiliging, restaurant en schoonmaak. We maken toegangspassen, ook voor gasten. Dat systeem hebben we nu goed onder controle. Het Spark-gebouw is een prachtig nieuw mooi pand. Over alles is nagedacht. Er is veel zorg besteed aan de omgeving en de dingen waarmee wij moeten werken. We zitten in een luxepositie omdat we de tijd hebben om ons werk vorm te geven.”

Firouze vertelt tot slot dat zij en haar team uitkijken naar de komst van het EMA.” Er is nu nog stilte voor de storm maar dan zijn we wel goed voorbereid.”