”Het leukste van mijn werk is de diversiteit die er is. Alles wat in de beveiliging voorkomt doen wij hier.” Michel geeft een aantal voorbeelden: ”We voeren verschillende surveillances uit, binnen, buiten, in de garage. We zitten beneden bij de loading bay. Daar ontvangen we spullen van alle leveranciers. We zijn onderdeel van het BHV-team. We assisteren bij ontruimingen en bij EHBO. Ik vind het een fantastisch gebouw om in te werken. Als je ziet hoe het omgevormd is naar wat het nu is dan vind ik dat geweldig. Alles is tot in de puntjes geregeld. Het is overzichtelijk.”

Er werken nu 18 mensen in het team van Michel. “Er komen steeds meer mensen bij naarmate er meer mensen uit Londen overkomen,” zegt hij. “Ik werk overigens nauw samen met het EMA. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de mensen in ons team hun werk goed kunnen afronden en met een goed gevoel naar huis kunnen gaan.”

Michel zegt tot slot dat het EMA een mooie klant is om voor te mogen werken. “Ik wist niet dat er vergaderd wordt over medicijnen voordat ze worden toegelaten op de markt. Ik weet natuurlijk niet het fijne ervan maar dat er een heel proces binnen zo’n organisatie is voor het toelaten van medicijnen vind ik interessant.”