Bezoek delegatie Management Board EMA

Op 7 november heeft een delegatie van de Management Board van het EMA het tijdelijke gebouw én de bouwlocatie van het nieuwe EMA-gebouw bezocht.

De delegatie zal tijdens de volgende vergadering van de Management Board in december verslag uitbrengen over de bevindingen van dit bezoek aan Amsterdam. Als integraal bestuursorgaan van het EMA vertegenwoordigt de Managment Board alle EU-lidstaten, de Europese Commissie en het Europees Parlement.

Nederland kijkt terug op het bezoek als een informatieve dag waarop zij aan de delegatie heeft laten zien dat de realisatie van beide gebouwen op schema ligt. Het permanente gebouw zal in november 2019 opgeleverd worden. Het tijdelijke gebouw zal op 1 januari 2019 beschikbaar zijn voor het EMA en wordt opgeleverd met een goed uitgerust conferentiecentrum.